PPfest: a szakmák fesztiválja
PPfest: a szakmák fesztiválja
Tisztelt <%newsLetterAddresseeName%>!
0119

Másfél hónappal a nyitás előtt a standok 90%-a már gazdára talált. A reklámdekorációs, nyomda-, és csomagolóipar piacvezető cégei magukénak érezve rendezvényt, tejes egészében reprezentálják az ágazat kínálatát.
A tematikabővítésnek köszönhetően a széles-formátumú nyomtatásra, reklámdekorációra szakosodott SignExpo idén a PPFest keretein belül kerül megrendezésre.
Így a rendezvénycsokor kiállítói között megjelennek a digitális nyomtatást bemutató Digitalexpo-n, és a hagyományos nyomdagépeket felvonultató “Gutenberg Galaxis” rendezvényeken korábban résztvevő cégek, és a flexo technológiákat bemutató FLEXPO cégei.

Kiállítói lista ITT

90 %-os foglaltság a szakma csúcsrendezvényén
kiosztas

Megtörtént a szakkiállítások helykiosztása, de még vannak szabad helyek, melyekre a szervezők várják a nyomda- és csomagolóipari, valamint a reklámdekoráció területén bemutatkozni szándékozó cégeket.

Ne hagyják ki a lehetőséget, jelezzék részvételi szándékukat!

Jelentkezés ITT

0115

Az előregisztrált látogatók soron kívüli, és díjmentes belépésre jogosultak a PPFest, és ezen belül zajló SignExpo, PPDexpo és Flexpo szakkiállításokra.
Időpont: 2015. április 14-16. között.
Helyszín: SYMA Rendezvényközpont
Nyitva tartás:
április 14., kedd: 11.00 -18.00 óráig
április 15-16., szerda-csütörtök: 9.00 -18.00 óráig

Előregisztráció ITT

Kiállítók hírei
eurojet

Mi, Eurojetesek már sokadik alkalommal veszünk részt a Signexpo-n. Bátran mondhatjuk, hogy mi, és Partnereink is megrögzött kiállítás pártiak vagyunk. Az idei összevont kiállítást rendkívül jó kezdeményezésnek tartjuk, és színvonalasnak ígérkezik. Plusz pezsgést hoz az életünkbe. Egy ilyen megmozdulás mindannyiunknak jó. Jó a látogatóknak, mert temérdek szakmai információhoz jutnak rövid idő alatt. Jó a kiállítóknak, mert sok partnerükkel, koncentráltan találkozhatnak, és jó a szervezőknek, mert minderre megteremtik a lehetőséget és összehozzák a szakmát pár napra. Mi azt a technológiát mutatjuk be élőben, amely egészen más lehetőségeket nyit meg a nyomdaipari szolgáltatók előtt. Használatával drasztikusan csökkenthető a gyártási átfutási idő, kifogástalan minőségű nyomatok készülnek, az időbeli ráfordítás csökkenése pedig azonnal megmutatkozik az üzleti eredményekben.A Latex nyomtatás – Tökéletes minőség, gyorsan, olcsón! – hármasát még több kolléga tapasztalhatja meg élőben standunkon. Izgalmas terület a gyártás fejlesztése minden vállalkozás életében, nekünk pedig izgalmas az ebben való közreműködés.
Látogatóként érdemes az idei kiállításra rászánni egy napot, mert sok hasznos információ lesz egy helyen. Várjuk szeretettel standunkon!

S.P.S Printing a SignExpo-n
sps

Az idei SigneEpo kiállításon is célkeresztben van az Epson direkt textilnyomtató, és festékszublimációs nyomtató készülékei.
Ezek közül a legnagyobb hangsúlyt a következő nyomtatókra helyezzük:

Epson SureColor SC-F2000    
Epson SureColor SC-F7100
Epson SureColor SC-F6000

A nyomtatókról további információkat a weboldalunkon találhat: http://www.sublimation-tech.hu/
Szeretettel várjuk standunknál!

sandd

A magazin már 15 éve a sign készítés, szélesformátumú nyomtatás, egészét tekintve a dekorációs iparág szakmai közösségét látja el naprakész információkkal.
Fenntartja a szakma és a megrendelői oldal közötti élő kapcsolatot, és komoly szakmai adatbázisával maradéktalanul eléri a magyar sign piac szereplőit.
A Sign and Display magazin cégreszabott hirdetési és on-line kommunikációs ajánlattal áll a leendő kiállítók rendelkezésére.
További információ: www.magyarsign.hu 

Ezt a levelet online direct-marketing szoftveren keresztül küldtük az Ön e-mail címére. Amennyiben nem kíván hasonló tartalmú leveleket kapni a feladótól, itt történik a leiratkozás.
A hírlevél küldője a hírlevél küldésével kijelenti, hogy az Ön címét nyilvános, vagy saját adatbázisból vette, vagy Ön - korábbi kiállítási regisztráció révén - engedélyezte címének használatát. Amennyiben úgy gondolja, hogy a levél kéretlen reklámlevél, abban az esetben írjon az expositor@expositor.hu e-mail címre, és kivizsgáljuk a bejelentést.
SYMA Rendezvényközpont
2015. áprils 14-16.
Szakmai védnökök:
pnyme fedprint csaosz
Médiatámogatók:
Expositor Kft. Expositor Rendezvényszervező és Marketingtanácsadó Kft. | 1146 Budapest, Dózsa György út 1.
Tel/Fax: 06 1 460 11 80 | E-mail: expositor@expositor.hu | www.expositor.hu