PPfest: 2015. év nyomtatási, csomagolási csúcsrendezvénye
PPfest: 2015. év nyomtatási, csomagolási csúcsrendezvénye
Tisztelt <%newsLetterAddresseeName%>!
sign 2012

A reklámdekorációs-, nyomda- és csomagolóipar jogos elvárásai teljesülhetnek 2015. április 14. és 16. között a SYMA csarnokban: egy helyen, egy időben, a rokon szakmák teljes kínálatával rendezik meg a reklámdekoráció- a nyomda- és a csomagolóanyag-ipar hazai seregszemléjét a szakmák tavaszi fesztiválját a PPFest elnevezésű rendezvényt.

A PPFest átfogó szakmai esemény, amelynek része a szövetségek által életre hívott, hagyományos nyomda- csomagolóanyag és –gép gyártókat felsorakoztató PPDexpo, a digitális nyomdaipar  tematikájú Digitalexpo, melyekhez ezúttal a széles-formátumú nyomtatásra, reklámdekorációra szakosodott SignExpo is csatlakozik. Újdonság a flexo technológiákat megjelenítő FLEXPO.

Kedvezményes jelentkezési határidő 2014. december 15.
lfp

2014. december 15-ig még extra kedvezményekkel lehet jelentkezni, a 2012. évi áraknál is jóval kedvezőbb helydíj árakon, így - az igényelt kiállítási területtől függően - akár százezreket is megtakaríthatnak!

Ne hagyják ki a lehetőséget, regisztráljanak időben!

Jelentkezés ITT

Szponzor ajánlat
gold

Egyedülálló arculatépítő, marketing lehetőség a közösen szervezett két szakmai kiállítás, valamint a kísérő keretrendezvényük a PPFest sikerében érdekeltek részére!
Négy kategóriában – arany, ezüst, bronz és platina - várják a szervezők azok jelentkezését, akik üzleti pozícióik megalapozása, illetve megerősítése érdekében és/vagy szakmai elkötelezettségük alapján szponzori szerződést kötnének a rendezvényekre.

Szponzor ajánlat ITT

Kiállítók hírei
plotters

A Plotter Service Kft. 2015-ben is részt vesz a SignExpo kiállításon. Tőlük megszokott módon a Roland gépekről és gyári megoldásokról tájékozódhat.  Szakmai segítséggel állnak minden eddigi és jövőbeli ügyfelük rendelkezésére.

További információ: www.plotterservice.hu

signdepot

A tavalyi sikeres PPDexpo kiállítás után örömmel vesznek részt a rendezvényen. A Signdepot Europe Kft. komplett megoldást kínál egyedi ajándékgyártáshoz és pólógyártáshoz. A kínálatukban továbbá lézergravírozók, vágóplotterek és nagyformátumú nyomtatás utófeldolgozásához szükséges gépek és eszközök is megtalálhatók.
A kiállításon rengeteg gép kipróbálható!

sandd

A magazin már 15 éve a sign készítés, szélesformátumú nyomtatás, egészét tekintve a dekorációs iparág szakmai közösségét látja el naprakész információkkal.
Fenntartja a szakma és a megrendelői oldal közötti élő kapcsolatot, és komoly szakmai adatbázisával maradéktalanul eléri a magyar sign piac szereplőit.
A Sign and Display magazin cégreszabott hirdetési és on-line kommunikációs ajánlattal áll a leendő kiállítók rendelkezésére.
További információ: www.magyarsign.hu 

Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánunk!
buek

Az Expositor Kft. minden kedves partnerének

Békés karácsonyt, és

sikerekben gazdag Boldog Új Évet Kíván!

Ezt a levelet online direct-marketing szoftveren keresztül küldtük az Ön e-mail címére. Amennyiben nem kíván hasonló tartalmú leveleket kapni a feladótól, itt történik a leiratkozás.
A hírlevél küldője a hírlevél küldésével kijelenti, hogy az Ön címét nyilvános, vagy saját adatbázisból vette, vagy Ön - korábbi kiállítási regisztráció révén - engedélyezte címének használatát. Amennyiben úgy gondolja, hogy a levél kéretlen reklámlevél, abban az esetben írjon az expositor@expositor.hu e-mail címre, és kivizsgáljuk a bejelentést.
SYMA Rendezvényközpont
2015. áprils 14-16.
Szakmai védnökök:
pnyme fedprint csaosz
Médiatámogatók:
Expositor Kft. Expositor Rendezvényszervező és Marketingtanácsadó Kft. | 1146 Budapest, Dózsa György út 1.
Tel/Fax: 06 1 460 11 80 | E-mail: expositor@expositor.hu | www.expositor.hu