Bemutatkozás

Sign and Display magazin BTL News Kft.

A SIGN & DISPLAY MAGAZINRÓL / BTL News Kft.

A sign készítés és szélesformátumú nyomtatás mindig izgalmas és folyamatosan fejlődő iparágak voltak, és azok ma is. A Sign Magazin alapítói olyan szakmai magazint indítottak el, amely ezen iparágak szereplőit szolgálják ki naprakész információkkal, mind a magyar, mind pedig a nemzetközi piacról. Időközben felismertük, hogy az in store marketing és a digital signage szintén kihagyhatatlan témái a lapnak, ezért is változtattuk meg a lap címét Sign & Display magazinra és foglalkozunk ezekkel a témákkal rendszeresen.

CÉLKITŰZÉSEINK

Informálni
Magazinunk a megbízható információforrás a sign piac minden résztvevője számára!

Összekötni
Különféle felületeink azt a célt szolgálják, hogy a sign piac részvevői és az iparág lehetséges megrendelői egymásra találjanak.

Folyamatosan törekszünk a szakma és a megrendelői oldal közötti élő kapcsolat fenntartására, mindezt bizonyítja a cégünk szervezésében sikeresen megvalósult 7 SignExpo is.

Elemezni
Folyamatosan figyeljük és elemezzük az iparág gazdasági folyamatait, és elemzéseinkkel segítjük a piaci szereplők döntéshozatalát.

Támogatni
Minden lehetséges eszközünkkel támogatjuk partnereinket kitűzött üzleti céljaik elérésében!

TAPASZTALATUNK

A Sign & Display magazin idén ünnepelte fennállásának 18. évfordulóját. Elmondhatjuk, hogy lapunk nem csak a szakmát sújtó gazdasági válságot élte túl, de fejlődésnek indult partnereivel együtt. Sokan temették a nyomtatott kommunikációt is ezen időszak alatt, azonban piacvezető szerepünket megtartottuk, sőt portfóliónk folyamatos fejlesztését tűztük ki célul.

Várjuk Önt is kiállításunkon!

A magazinról bővebben: www.signanddisplay.hu

Expositor Rendezvényszervező és Marketing Tanácsadó Kft.

Az Expositor Kft. 2006-ban alakult, alapítói és munkatársai több évtizedes hazai, és nemzetközi kiállításszervezési tapasztalattal, valamint angol, német és spanyol nyelvtudással bírnak.

Az Expositor Kft. elsősorban saját fejlesztésű szakkiállítások szervezésére specializálódott, nevéhez fűződik a “konferencia alapú szakkiállítás” koncepció kidolgozása, melynek lényege, hogy a konferenciákon elhangzó elméleti előadásokon hallott ismeretek a kiállított termékeken azonnal tesztelhető, az elmélet a gyakorlattal összevethető. A többnyire kreditpontos, konferenciaalapú szakkiállítások korszerű regisztrációs rendszerrel kiegészülve lehetővé tették több ezer fős építőipari és pénzügyi kiállításokhoz kapcsolódó konferenciák megszervezését.

A cég 2008 óta látja el a SignExpo rendezvény kiállításszervezői feladatait.