Hírek

Posted on 2019-02-11

A Digitmaster Kft.

2009-ben nyitotta meg kapuit és ekkor került be a textil dekoráció és az egyedi ajándéktárgy alapanyagok forgalmazásának világába Magyarországon és a környező országokban is.
Hatalmas, egyedi szublimálható termék palettával rendelkezünk különböző anyagokból, mint például: kerámia, fém, fa, üveg, kő felületek. Természetesen a termékek megmunkálásához szükséges eszközökért sem kell tovább keresnie, mert a technológiához való professzionális berendezések értékesítésével is foglalkozunk.

Termékeink között megtalálhatják a különböző fajtájú és típusú hőpréseket, vágóplottereket, szublimációs nyomtatókat és ezen berendezésekhez szükséges kellékanyagok széles kínálatát is.
Különböző transzferpapír rendszerek minden textil típushoz, nyomtatható, flex és flock fóliák széles választéka, nem utolsó sorban pedig a legmodernebb szublimációs festékrendszerek is szerepelnek palettánkon.
Termékeinket raktárkészletről azonnal tudjuk biztosítani, akár ipari mennyiségben is. Fiatalos, folyamatosan fejlődő, profi csapat áll rendelkezésére, hogy kihozzuk a lehetőségekből a maximumot.

Nem biztos benne, hogy pontosan mit és hogyan szeretne? Szeretné megkímélni pénztárcáját a felesleges vásárlásoktól? Jöjjön el hozzánk, professzionálisan felszerelt standunkon, magasan képzett technikusaink segítségével kipróbálhatja eszközeinket, illetve betekintést nyerhet termékkínálatunkba. A legmegfelelőbb személyre szabott lehetőségeket kínáljuk Önnek, fantasztikus ajánlatokkal egybe kötve.

Ne habozzon, keresse I12-es standunkat és minden kérdésére választ kap!
Mert nekünk az ügyfél az első!

www.digitmaster.hu