Hírek

Posted on 2019-01-24

Több mint tíz éve a szublimáció területén

 

Cégünk az S.P.S Printing Solution Kft. több mint tíz éve a szublimáció területén tevékenykedik. Az Epson textil-nyomtatóinak kizárólagos hazai forgalmazójaként olyan egyéb gyártók termékeit értékesíti, melyek biztosítják a mindenkor legmagasabb, és folyamatosan megbízható minőséget: ilyenek a Monti Antonio-, Schulze-, Secabo hőprések, Sappi papírok.

A 2019-es SignExpo kiállításon bemutatásra kerül az Epson új direkt-textilnyomtató készüléke, amely számos anyagra, például pólóra, pulóverre, galléros pólóra és textil bevásárló táskára képes kiváló minőségű színes nyomtatásra. A SureColor SC-F2100 a korábbi SC-F2000 modellt váltotta fel. Számos fejlesztést és új funkciót tartalmaz, beleértve a gyorsabb sebességet és a még nagyobb megbízhatóságot, valamint az alacsonyabb teljes életút költséget. Az új modell gyorsabb, jobb minőségű eredményt kínál kevesebb beavatkozással, felirat- és elrendezéskészítési lehetőséggel.

A kiállításon bemutatásra kerül továbbá az Epson legújabb nagyformátumú szublimációs nyomtatója is.

A SureColor SC-F9300 64 hüvelykes festékszublimációs textilnyomtatóját ruházat, textil és puha anyagból készült cégérek, valamint egyéb nyomtatott promóciós termékek gyors, nagy mennyiségű nyomtatásához tervezték. Ez az új, csúcskategóriás modell az Epson bevált nyomtatási technológiájának továbbfejlesztésével nyújt még kiemelkedőbb minőséget és megbízhatóságot.

Látogasson el a SignExpo kiállításon standunkra, ahol nem csak hatalmas akciókkal, hanem látványos bemutatókkal, jó hangulattal várjuk az érdeklődőket!

www.sublimation-tech.hu