Hírek

Posted on 2018-12-06

Sign&Display magazin 2018.V.

Jövő év áprilisában ismét SignExpo Budapesten, a BOK (volt SYMA) csarnokban! Mi már nagyon készülünk az eseményre, amelyről rövid felvezető anyagunkat mostani számunkban olvashatják! De addig is térjünk vissza 2018-ba, hiszen rengeteg érdekes témával szolgálhatunk Önöknek!

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy manapság ez a szélesformátumú digitális nyomtatási iparág egyik legtöbbet vitatott témája: Újpest vagy Fradi, Barca vagy Real Madrid, Liverpool vagy Manchester United… és itt a sign iparág ’El Clásico-ja’ – azaz: Külön nyomtató és vágó készülék, vagy Integrált nyomtató-vágó / kombinált svájci bicska vagy két különálló termelőeszköz?

A Fespa tanulmányát alapul véve próbáltunk utána járni, mely vállalkozás számára érdemes külön szélesformátumú nyomtató és vágó készülék, vagy integrált nyomtató-vágó eszköz vásárlása? A válaszokat első kézből a legnagyobb márkák nemzetközi képviselőitől szereztük meg!

Számos új eszköz debütált hazánkban az Epson három helyszínes roadshowján, melynek Szombathely és Debrecen után utolsó állomása a budapesti Öbölház volt. Az eseményen sajtótájékoztatót tartott a vállalat hazai vezetése, illetve az IDC elemzőcég nyomtatóipari kitekintését is meghallgathatták a jelenlévők.

A jövő év február 19-21. között megrendezésre kerülő düsseldorfi EuroCIS kiállítás és szakvásár kifejezetten izgalmas lesz, hiszen egyre inkább a technológia határozza meg, milyen irányba halad a kereskedelem. A szakmai esemény aktuális trendjeiről első kézből értesülhettünk a vásár Bécsben rendezett sajtótájékoztatóján. A kiállításnak magyar kiállítója is lesz: az Ultinous Zrt. személyében.

Milyen értéke van a számunkra megadatott időnek? Miként oldjuk meg munkaerőhiány problémáinkat? Milyen módszerek segítenek abban, hogy cégünk valós profitot termeljen? Mindehhez milyen hitel és lízing konstrukciók közül válogathatunk? Illetve számolhatunk-e még a pályázatokkal? Röviden összefoglalva ezekre a kérdésekre kaptunk választ az Eurojet októberi rendezvényén…de valójában sokkal többre.

Tulajdonképpen kijelenthetjük: már időszerű volt a Signdepot Europe Kft. részéről egy saját fejlesztésű RIP szoftver megjelentetése, hiszen ennek köszönhetően immár a teljes szublimációs munkafolyamatot lefedik termékeikkel. Mondani persze könnyű mindezt, de ők meg is csinálták: itt a SubliDraw RIP szublimációs szerkesztő szoftver, amely könnyen átlátható menüjével, egyszerű és gyors kezelhetőségével, illetve kiváló árképzésével remek megoldást kínál egy szublimációs nyomtatással foglalkozó vállalkozás számára!

Minden kapcsolat, amire csak szükségünk lehet, a világ legnagyobb rendszer integrációs kiállításán! Az Integrated Systems Europe (ISE) kiállítás 2019-es eseménye lesz a legnagyobb a show eddigi történetében – több kiállítóval, nagyobb kiállítási felülettel, több látogatóval és több rendezvénnyel, mint ezidáig valaha. Olvasóink ráadásul ingyen juthatnak be a kiállításra – ehhez elég figyelmesen elolvasni mostani lapszámunk ISE cikkét!

Minden kedves olvasónknak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben gazdag Boldog Újévet Kívánunk!

Mindez, és sok más is olvasható aktuális lapszámunkban, melyet innen tölthet le!

Bévárdi Szilárd főszerkesztő és Váradi Anita felelős kiadó

További információ: www.signanddisplay.hu