Hírek

Posted on 2018-11-23

SignExpo

SignExpo: 2019. április 9-11.,

BOK (volt SYMA) Csarnok

 


“Győztes csapaton ne változtass” szlogen jegyében kerül megrendezésre ismét együtt, és ismét a BOK (volt SYMA) Csarnok „A” pavilonjában a SignExpo Reklámdekorációs Szakkiállítás és a PPDExpo Nyomdaipari és Csomagolási Szakkiállítás.
A szervezést a korábbiakhoz hasonlóan ismét az Expositor Kft. és PNYME végzi, ami garantálja várhatóan száznál több kiállító, és négyezer szakmai látogató elégedettségét.
A szervezők ezúttal is biztosítják a kísérő eseményeket és a kiváló infrastrukturális hátteret, ami szükséges, – de nem elégséges – feltétele a jó hangulatú üzleti tárgyalásoknak és az ennek eredményként létrejövő üzletkötéseknek.
2019. áprilisi nyomtatási és csomagolási csúcstalálkozó aktualitását az adja, hogy amíg a 2017. évi SignExpo közvetlenül a DRUPA után, addig a mostani, egy évvel a DRUPA előtt kerül megrendezésre. Ez lehetővé teszi, hogy az elmúlt években kifejlesztett és már sorozatban gyártott gépeket, anyagokat, technikai eljárásokat látogatók a gyakorlati tapasztalatok birtokában a helyszínen tesztelhessék, és rövid szállítási időn belül birtokba is vehessék.
A potenciális kiállítók október végén kapják kézhez a meghirdetési dokumentációt, de minden érdeklődő már most előjegyezheti a dátumot.